"Ik heb die berichten over George Michael niet verstuurd"

Fadi Fawaz, de vriend van George Michael, heeft ontkend dat hij tweets over de doodswens van zijn partner heeft verstuurd. "Ik heb die berichten niet verstuurd. Ik ben geschokt over deze zaak met mijn Twitteraccount", reageert Fawaz in een gesprek met The Daily Mirror.

De vriend van George Michael veroorzaakte op nieuwjaarsdag opschudding met enkele tweets die alludeerden op de mogelijke zelfmoord van de overleden zanger. Fadi Fawaz ontkent formeel dat hij iets met die tweets te maken heeft.

"Ik heb die berichten niet verstuurd. Ik ben geschokt door wat er is gebeurd met mijn Twitteraccount. Mijn account is gehackt en intussen is mijn account verwijderd van de microblogsite", meldt Fawaz in een reactie aan The Daily Mirror.

Fadi Fawaz zegt dat hij net als de autoriteiten wacht op de resultaten van de autopsie om de doodsoorzaak van George Michael te weten te komen. Er wordt vermoed dat de zanger van "Faith" overleden is aan de gevolgen van een hartaanval.

George Michael overleed op kerstdag in zijn huis in Goring-on-Thames, in de buurt van Londen. Hij was 53 jaar oud.

Meest gelezen