Nieuw seizoen "Prison break" start in maart

Dat er een nieuw seizoen komt van het Amerikaanse gevangenisdrama "Prison break" wisten we al een tijdje, maar nu weten we eindelijk ook wanneer het te zien zal zijn. Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell zullen de nieuwe afleveringen in maart worden uitgezonden. Een officiële bevestiging daarvan is er echter nog niet.

Producent Fox maakte in augustus 2015 bekend dat het tien nieuwe afleveringen van de reeks had besteld, zes jaar na uitzending van de laatste reeks. Dat was enigszins opmerkelijk, de eerste seizoenen van "Prison break" waren ongemeen succesvol, maar daarna leek er sleet op de reeks te zitten en vielen ook de kijkcijfers tegen.

Aan het einde van reeks vier kwam er nog anderhalf uur durende aflevering "Prison break: the final break". Daarin was te zien dat het personage Michael Scofield om het leven kwam.

Nu blijkt dat Scofield nooit gestorven is. Hij belandde na de explosie in het ziekenhuis, maar werd daarna opnieuw gevangengenomen in Jemen.

Meest gelezen