Rondje moddergooien na debacle op Times Square

De entourage van Mariah Carey is ervan overtuigd dat het optreden van de zangeres op oudejaarsavond in New York gesaboteerd is om de kijkcijfers op te krikken. De producers van het optreden ontkennen die insinuaties met klem.

In de Amerikaanse pers schuiven de entourage van Mariah Carey en de producenten van haar optreden op Times Square in New York elkaar de zwarte piet toe voor het mislukken van haar optreden op oudejaarsavond.

De 46-jarige zangeres ging volledig de mist in tijdens haar korte optreden voor het aftelmoment naar het nieuwe jaar in New York. Ze moest drie nummers zingen, maar na een geslaagde versie van "Auld lang syne" ging het fout. Uiteindelijk playbackte ze haar nummer "We belong together".

De entourage van Carey meldt in Billboard dat Mariah Carey het slachtoffer was van sabotage door de producenten van het optreden. Op die manier zouden de producenten de kijkcijfers van de show de hoogte ingejaagd hebben.

Het bedrijf Dick Clark Productions ontkent de aantijgingen met klem. Een woordvoerder spreekt van een zielige en absurde poging om het bedrijf in diskrediet te brengen. Dick Clark Productions overweegt om naar de rechter te stappen.

Meest gelezen