"Te knappe gangster" geniet opnieuw van het leven met vrouw, kind én Maserati

Een Maserati en een mansion: het gaat de "te knappe gangster" Jeremy Meeks voor de wind. Meeks vergaarde naam en faam toen zijn mugshot de wereld rondging en timmert sinds zijn vrijlating aan een carrière als model. Met succes zo blijkt.

Jeremy Meeks werd in de zomer van 2014 opgepakt voor bendevorming en verboden wapendracht. De mugshot die bij zijn arrestatie werd gemaakt, ging meteen de wereld rond en verschillende vrouwen wensten samen met Meeks te worden opgesloten.

Al snel kwamen ook aanbiedingen van modellenbureaus en bedrijven in de porno-industrie. Wanneer Meeks echter begin 2015 voorwaardelijk wordt vrijgelaten, laat hij zich al snel betrappen met een illegaal wapen. Hij moest opnieuw de cel in. Maar van uitstel komt geen afstel: wanneer Meeks in maart vorig jaar opnieuw wordt vrijgelaten start hij alsnog zijn modellencarrière.

Met succes zo blijkt nu uit zijn Instagramaccount. Daar prijkt Meeks naast een Maserati van 150.000 dollar en een grote villa. Maar het is niet alleen geld dat Meeks gelukkig maakt: hij vierde onlangs zijn 8-jarige jubileum met zijn vriendin en hij kon kerst samen vieren met hun kinderen.

Meest gelezen