Heeft derde album van Ed Sheeran de titel "÷"?

De Britse zanger Ed Sheeran heeft op sociaalnetwerksites gehint naar de release van nieuw werk komende vrijdag. Sheeran brak in 2011 door met zijn debuutalbum "+" (plus) en groeide uit tot een wereldster met zijn tweede album "x" (multiply). Vrijdagochtend om 6 uur Belgische tijd volgt meer nieuws.

De Britse zanger Ed Sheeran heeft na een jaar mediastilte op sociaalnetwerksites opnieuw van zich laten horen op het internet. Op zijn Twitterpagina publiceerde hij 13 december een blauw vierkant.

Op nieuwjaarsdag volgde een tweet met een korte nieuwjaarswens waarin Sheeran bevestigde dat zijn fans nieuw werk mogen verwachten komende vrijdag. Intussen postte Sheeran een foto die zou kunnen verwijzen naar de albumcover van zijn nieuwe album.

Na zijn doorbraakalbum "+" (plus) uit 2011 en "x" (multiply) uit 2014 lijkt "÷" (divide) een logische titel voor het derde album van Ed Sheeran. Vrijdag om 6 uur Belgische tijd (5AM GMT) zal bekendgemaakt worden waar de posts naar verwijzen.

Meest gelezen