Varkens, kippen en koeien nemen Londens metrostation over

In een metrostation in Londen zijn alle reclameborden ingepalmd door posters van kippen, koeien en varkens. De dieren moeten pendelaars overtuigen om veganistisch te worden. Een actie van dierenrechtenorganisatie PETA, zo blijkt.

In het metrostation Claphan Common zijn in totaal 60 "dierenposters" opgehangen. "I'm ME, not MEAT", staat er op de posters. "Kippen, varkens en koeien zijn niet anders dan mensen als het gaat over het voelen van pijn en angst", aldus dierenrechtenorganisatie Peta. "Door veganistisch te leven, kunnen pendelaars gevoelige dieren een pijnlijke dood besparen." Januari gaat overigens door als "veganuary", een maand waarin verschillende mensen de uitdaging aangaan om 31 dagen lang veganistisch te leven.

Meest gelezen