Beyoncé voor het eerst op Coachella Festival in VS

De Amerikaanse zangeres Beyoncé heeft haar eerste optreden voor 2017 vastgelegd op het Coachella Festival in Californië. Radiohead en Kendrick Lamar zijn de andere headliners op het dubbelfestival van 14 tot 16 en van 21 tot 23 april.

Midden april slaan de organisatoren van het Coachella Festival twee weekends lang hun tenten op in Californië voor de komende editie van het event.

Op de affiche van de komende editie staan heel wat vertrouwde namen. Onder anderen The xx, Empire Of The Sun, Bon Iver, Martin Garrix, Lorde, Justice en New Order. De headliners zijn Radiohead, Beyoncé en Kendrick Lamar.

Voor Beyoncé zijn de twee optredens op Coachella op zaterdag 15 en 22 april de eerst geplande concerten van 2017. Het voorbije jaar reisde de zangeres de wereld rond met haar album "Lemonade". Het is ook haar eerste concert op Coachella.

Meest gelezen