Bon Iver annuleert tournee en concert in Vorst

Bon Iver annuleert zijn volledige Europese tournee om persoonlijke redenen. Justin Vernon komt op 8 februari dus ook niet naar Vorst Nationaal. Dat heeft zijn entourage bekendgemaakt. Normaal gezien zou de tournee op 22 januari in Parijs beginnen.

Bon Iver verontschuldigt zich bij de fans. De tickets worden terugbetaald omdat er momenteel geen nieuwe data ingepland worden. Verdere details over de reden van de annulatie zijn niet bekendgemaakt. Bon Iver staat ook op de affiche van festivals als Coachella (22 april) en Primavera Sound in Barcelona en in Portugal (in juni). Die optredens zijn voorlopig nog niet geannuleerd.

Bon Iver bracht in de herfst zijn nieuwe album "22, a million" uit, de opvolger van "Bon Iver, Bon Iver" (2011) en zijn succesvolle debuut "For Emma, forever ago" uit 2008.

Meest gelezen