Foto's van haar kinderen leveren Kate Middleton erelidmaatschap van prestigieuze fotoclub op

De foto's die Kate Middleton van haar kinderen maakt, zijn zo goed dat ze haar een plaats opleveren in de Royal Photograpic Society, een prestigieuze groep die fotografen steunt. De vrouw van prins William heeft van het gezelschap een levenslang erelidmaatschap gekregen, waar ze "very pleased" mee zegt te zijn.

William en Kate zijn erg beducht voor paparazzi die de privacy van hun kinderen zouden schenden, maar met enige regelmaat verspreidt de hertogin van Cambridge portretten van haar kroost die ze zelf heeft gemaakt.

Ze begon ermee in 2015, toen ze als eerste lid van de koninklijke familie zelf de officiële foto's van haar kersverse dochter Charlotte maakte. Voordien werden die altijd gemaakt door een professionele fotograaf.

Dat de foto's van Middleton verre van slecht zijn, had ook een minder geoefend oog in de gaten. Voor de Royal Photograpic Society zijn ze goed genoeg om Kate Middleton als erelid in het gezelschap op te nemen.

Meest gelezen