Janet Jackson op haar 50e bevallen van een jongen

De Amerikaanse zangeres Janet Jackson heeft gisteren op 50-jarige leeftijd haar kinderwens in vervulling zien gaan. Samen met haar echtgenoot Wissam Al Mana verwelkomde ze de jongen Eissa Al Mana. "De bevalling is stressloos en vlot verlopen. Janet Jackson en haar zoon zijn nu aan het rusten", meldt de woordvoerder van Janet Jackson.

Eissa Al Mana is het eerste kindje voor Jackson en haar derde echtgenoot Wissam Al Mana. De zangeres trouwde in 2012 met de Qatarese zakenman. In april van vorig jaar kondigde Janet Jackson aan dat ze haar tournee annuleerde om zich volledig te kunnen focussen op het stichten van een gezin.

De woordvoerder van Janet Jackson meldt dat de bevalling stressloos en vlot verlopen is. "Op dit ogenblik rust Janet Jackson uit", klinkt het.

Janet Jackson is de jongste zus van Michael Jackson. Ze is geboren op 16 mei 1966 en trad midden de jaren 80 uit de schaduw van haar zingende broers met de albums "Control" en "Rhythm nation". Ze groeide uit tot een van de best verdienende popartiesten van de voorbije drie decennia.

Meest gelezen