Toch wat goed nieuws voor "Star wars"-fans: Darth Vader komt naar Gent

Voor "Star wars"-fans die nog treuren om de dood van Carrie -prinses Leia- Fisher, is er nu toch ook en lichtpuntje. In het voorjaar komt Darth Vader naar FACTS, de beurs voor sf-, strip- en animatieliefhebbers in Gent.
Copyright: 2015 Lucasfilm Ltd. & â ¢, All Rights Reserved.

Niet de originele, maar de "nieuwe" Darth Vader zal zijn opwachting maken in Gent. Spencer Wilding is de acteur die Darth Vader speelt in de recente spin-off "Rogue One: a Star wars story".

Mét masker en mantel ziet Spencer Wilding er bepaald indrukwekkend uit, maar ook zonder zijn "Star wars"-outfit torent de 2 meter lange acteur uit Wales boven de menigte uit. Hij speelde mee in nogal wat blockbusters en actiefilms, zoals "Harry Potter and the prisoner of Azkaban" en "Doctor Who".

Hij komt op 1 en 2 april naar FACTS in Gent.

Meest gelezen