Kankerpatiëntje ontroert Miley Cyrus

"Een lichtpunt tijdens de kerstvakantie." Zo omschreven de ouders het recente bezoek van Miley Cyrus en haar vriend Liam Hemsworth aan hun dochter Julie Davidson in het ziekenhuis. De 8-jarige Davidson is immers kankerpatiënte en brengt intussen al anderhalf jaar lang door in het ziekenhuis. "En het zal nog even duren", aldus ouders Jessica en Todd. Cyrus reageerde alvast erg geëmotioneerd, toen Julia voor haar een liedje zong ("You made me cry because it was so beautiful!"). Die beelden lieten de afgelopen dagen weinigen op het internet onberoerd.

CBS News zocht het gezin op in het kinderziekenhuis van San Diego, Californië. De ouders vertelden de nieuwswebsite dat ze vooraf helemaal niet op de hoogte gebracht waren van het bezoek van Cyrus en Hemsworth.

Jessica: "De verpleegsters vroegen ons vooraf om wat papier bij de hand te hebben en om op onze kamer te blijven. Ik dacht: "Dat papier, dat zal voor een handtekening zijn." Maar ik had nooit gedacht dat het voor Miley Cyrus zou zijn. Toen ze binnenwandelde, heb ik onmiddellijk in het oor van mijn dochter gefluisterd: “Dat is Miley, een van de juryleden van "The voice.""

Todd: "Omdat Julia altijd aan het zingen is, moedigde een medewerker haar aan om ook voor Miley te zingen. Omdat ik zelf veel met muziek bezig ben, is ze altijd al omringd geweest door muziek." Julia zong "Rainbow connection" voor haar bezoek. Cyrus moest haar tranen wegvegen en werd zelfs even getroost door moeder Jessica.

Jessica: "Het was erg, erg lief en onverwacht."

Todd: "We hadden helemaal niet het gevoel dat het voor Miley een verplichting was daar te zijn. Ze wilde dat echt wel doen voor de kinderen daar, om hen blij te maken. Ze heeft dan ook bijna alle kinderen op de kankerafdeling bezocht."

Hier beneden kunt u het emotionele moment nogmaals bekijken:

Meest gelezen