Parket zoekt bestuurder die bejaarde vrouw aanreed

Het parket van Waals-Brabant richt een oproep tot getuigen, in de hoop de bestuurder te identificeren die gisteren in Eigenbrakel een 81-jarige vrouw aanreed en nadien de vlucht nam. Het slachtoffer was op slag dood.
Een model van de wagen die gezocht wordt.

Jacqueline Vandaele (81) stak gisteren omstreeks 17.30 uur de Nijvelsesteenweg in Eigenbrakel over op weg naar haar huis. De vrouw werd met dodelijk gevolg omvergereden door een wagen. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.

Op basis van de eerste onderzoekselementen en de analyse van bewakingscamera's, vermoedt het parket dat de betrokken wagen van het merk Toyota is, type Hilux (model 2011 tot 2015). Het is een donkergrijze pick-up terreinwagen met metaallak.

De bestuurder blijkt tegen een aanzienlijke snelheid te hebben gereden en kan niet anders dan beseft hebben dat hij tegen een obstakel is gereden.
 

Meest gelezen