Meryl Streep zingt Carrie Fisher’s favoriete nummer op herdenking

Vrienden en familie van de overleden Carrie Fisher en Debbie Reynolds hebben gisteren van hen afscheid genomen tijdens een herdenkingsplechtigheid. Meryl Streep bracht samen met Fisher's dochter het favoriete nummer van de "Star Wars"-actrice.
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu
Meryl Streep komt aan op de herdenking

Het was Billie Lourd, de enige dochter van Carrie Fisher, die de herdenking organiseerde. Samen met Meryl Streep - die beschouwd wordt als een vriend van de familie - bracht ze het nummer "Happy days are here again", zo melden verschillende Amerikaanse media. Het zou gaan om het lievelingsliedje van de vrouw die bekend is als Prinses Leia uit "Star Wars". "Tegen het einde was iedereen aan het meezingen", zo citeert People een aanwezige bron.

In totaal zouden zo'n 125 gasten zijn samengekomen in het huis van Fisher. "Billie wilde alle mensen die van haar moeder hielden nog een keer verzamelen in haar woonkamer", zegt een vriend van de familie. Naast heel wat familieleden waren ook enkele sterren aanwezig, zoals Meg Ryan, Gwyneth Paltrow en George Lucas.

Het hele gezelschap herdacht uiteraard niet alleen Carry Fisher, maar ook haar moeder Debbie Reynolds die amper een dag na haar dochter overleed. Ze aten allemaal samen het lievelingseten van Fisher: gebraden kip, boerenkool en maïsbrood.

"Het enige wat ontbrak waren Carrie en Debbie zelf", zegt een vriend, die in het verleden vaak naar feestjes in het huis ging. "Debbie zou in een hoekje zitten en iedereen zou langskomen om haar te eren. Zelfs de grootste sterren waren verzot op haar. Carrie zou op blote voeten rondlopen met een blikje Coca-Cola en zou ervoor zorgen dat iedereen zich amuseerde."

Debbie Reynolds wordt vandaag begraven in Los Angeles. Haar dochter zou volgens sommige media al zijn gecremeerd. Een deel van haar assen zouden naar verluidt in haar graf worden gelegd. Wellicht komt er ook een publiek afscheidsmoment, maar dat zou nog even kunnen duren.

Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu

Meest gelezen