Ontdek de 7 "sidekicks" van Otto-Jan Ham in "De ideale wereld"

"De ideale wereld" heeft de "sidekicks" voorgesteld die presentator Otto-Jan Ham in het komende seizoen bijstaan. Hij krijgt de keuze uit liefst zeven namen, onder wie zowel oude bekenden als nieuwe gezichten.

Op dinsdag 10 januari gaat het nieuwe seizoen van "De ideale wereld" van start op Canvas. Als vanouds kijkt het programma met een satirische blik naar de actualiteit van de dag. Otto-Jan Ham is opnieuw van de partij als presentator.

Deze keer laat hij zich door liefst zeven zogenoemde "sidekicks" bijstaan. De meeste namen werken al langer aan het programma mee. Zo kent iedereen Jelle de Beule en Sven de Leijer. Ook Jan Jaap van der Wal en Liesa Naert zijn voor trouwe kijkers geen onbekenden.

Daarnaast keert Jonas Geirnaert naar het oude nest terug. Hij brengt dj Faisal Chatar en hoogleraar Jean Paul Van Bendegem met zich mee. De zeven duiken afwisselend in de studio op aan de zijde van Ham en de dagelijkse centrale gast.

In een parodie op "The sound of music" stellen de makers van "De ideale wereld" de zeven namen met zang en dans aan de kijkers voor:

Meest gelezen