Rat geniet van snacks in toonbank

Het nieuwe jaar inzetten met een wild feestje. Dat deed deze rat alvast door zich in een winkel van supermarktketen 7-Eleven volop te werpen op de snacks die daar in de toonbank lagen. Snacks die eigenlijk bedoeld waren voor de klanten van deze winkel in Kelana Jaya, Maleisië. Hygiëne bleek dus ver weg, ook al gaat het volgens de directie van 7-Eleven Malaysia slechts om "een geïsoleerd incident".

"Wees daar maar zeker van, want er vinden regelmatig onderzoeken in onze winkels plaats om de vereiste kwaliteit te verzekeren. Bovendien nemen we voortdurend de nodige stappen voor ongediertebestrijding, om dergelijke voorvallen te vermijden", aldus 7-Eleven Malaysia nog.

"Toch zullen we in de toekomst nog meer doen, zodat dit niet meer voorvalt." Wat wel nodig is, want smakelijk is dit alleszins niet:

Meest gelezen