Meest recent

  Ze zijn zo lief voor elkaar, meneer

  Nog even en we moeten definitief afscheid nemen van een leven in de schijnwerpers van Barack en Michelle Obama. "Twee rolmodellen die we altijd nodig gehad hebben en die het altijd zullen zijn", concludeerde Buzzfeed News ooit. En dan ging het vooral om hun liefdevolle houding tegenover elkaar, die ze graag aan de wereld toonden. Want, "wie krijgt het niet warm van hun wederzijdse liefde?" Deze selectie van 10 foto’s van de Obama’s, intussen 24 jaar getrouwd en 10 jaar in de spotlights, moet dat, voor de laatste keer wellicht, nog eens duidelijk maken.

  2016: Correspondents’ dinner, Washington

  2013: Inaugural Ball, Washington

  2012: Alliant Energy Amphitheater, Dubuque, Iowa

  2010: Ohio State University, Columbus

  2009: Red Room, Witte Huis, Washington

  2009: Western Inaugural Ball, Washington

  2008: Grant Park, Chicago

  2008: Democratic National Convention, Denver

  2008: Nashua, New Hampshire

  2007: Atlantic, Iowa