Carrie Fisher rust in urne in vorm van Prozacpil

De "Star Wars"-actrice Carrie Fisher en haar moeder Debbie Reynolds zijn naast elkaar begraven op een kerkhof in Los Angeles. De begrafenis vond in besloten kring plaats, na de herdenkingsplechtigheid van donderdag in de woning van Carrie Fisher in Coldwater Canyon in Los Angeles.
In 2015 overhandigde Carrie Fisher een prijs aan haar moeder

De Amerikaanse actrice Carrie Fisher en haar moeder en actrice Debbie Reynolds zijn begraven op het kerkhof Forest Lawn Memorial Park in Hollywood Hills in Los Angeles.

De as van de "Star Wars"-actrice Carrie Fisher zit in een urne in de vorm van een Prozac-pil. Fisher gebruikte het medicijn om haar mentale problemen te bestrijden.

"Het antidepressivum was een van haar favoriete bezittingen. Ze hield ervan en Billie (de dochter van Carrie Fisher) en ik vonden dat de urne in de vorm van zo een pil moest zijn", reageerde Todd Fisher, de broer van Carrie Fisher op de opmerkelijke keuze.

Carrie Fisher en Debbie Reynolds zijn naast elkaar begraven op het kerkhof. "Carrie Fisher en haar moeder zijn nu naast elkaar begraven en ze zullen elkaar weerzien in de hemel", besluit Todd Fisher.

Disney zit met de handen in het haar

Op dit ogenblik is Carrie Fisher te zien als prinses Leia in de zevende "Star Wars"-film. Volgende week gaat de filmstudio onderzoeken hoe het verder moet met de rol van prinses Leia in de op stapel staande achtste en negende film in de franchise.

Prinses Leia heeft een bescheiden rol in "Episode VIII", maar in "Episode IX" is het personage heel belangrijk. Op dit ogenblik is nog niet duidelijk welke oplossing Disney zal verkiezen.

Meest gelezen