Ze zijn zo lief voor elkaar, meneer

Nog even en we moeten definitief afscheid nemen van een leven in de schijnwerpers van Barack en Michelle Obama. "Twee rolmodellen die we altijd nodig gehad hebben en die het altijd zullen zijn", concludeerde Buzzfeed News ooit. En dan ging het vooral om hun liefdevolle houding tegenover elkaar, die ze graag aan de wereld toonden. Want, "wie krijgt het niet warm van hun wederzijdse liefde?" Deze selectie van 10 foto’s van de Obama’s, intussen 24 jaar getrouwd en 10 jaar in de spotlights, moet dat, voor de laatste keer wellicht, nog eens duidelijk maken.

2016: Correspondents’ dinner, Washington

2013: Inaugural Ball, Washington

2012: Alliant Energy Amphitheater, Dubuque, Iowa

2010: Ohio State University, Columbus

2009: Red Room, Witte Huis, Washington

2009: Western Inaugural Ball, Washington

2008: Grant Park, Chicago

2008: Democratic National Convention, Denver

2008: Nashua, New Hampshire

2007: Atlantic, Iowa

Meest gelezen