Nieuwe clip en ep van David Bowie voor zijn 70e geboortedag

De laatste opnames van de vorig jaar overleden zanger David Bowie zijn uitgebracht op een ep. Het album bevat vier nummers die Bowie schreef voor de musical "Lazarus": "No plan", "Lazarus", "Killing a little time" en "When I met you". Er is ook een videoclip van "No plan" gepubliceerd.

Het is vandaag exact 70 jaar geleden dat David Bowie is geboren. Om die 70e verjaardag te herdenken, zijn er een nieuwe ep en een videoclip uitgebracht. Bowie overleed op 11 januari 2016 op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Het postuum uitgebrachte werk van Bowie werd door de artiest opgenomen voor zijn musical "Lazarus". De musical werd geregisseerd door de Belgische regisseur Ivo Van Hove.

De ep bevat vier nummers: "No plan", "Lazarus", "Killing a little time" en "When I met you". Het nummer "No plan" heeft ook een videoclip gekregen. De video werd geregisseerd door Tom Hingston.

Meest gelezen