Thomas Vanderveken zoekt muzikanten

De televisiepresentator en pianist Thomas Vanderveken zoekt een muzikant die wil meespelen in het voorprogramma van zijn concert met Brussels Philharmonic. Vanderveken gaat op 7 december een pianoconcerto van Edvard Grieg spelen. In de Canvasserie "Thomas speelt het hard" worden de voorbereidingen van Vanderveken gevolgd.

Thomas Vanderveken is op zoek naar muzikaal talent om mee te spelen in het voorprogramma van zijn opvoering van het pianoconcerto in a mineur van Edvard Grieg op 7 december 2017.

Kandidaten kunnen zich inschrijven op de website canvas.be. Midden september kiest Thomas Vanderveken tien kandidaten uit alle inzendingen. De tien mogen op 28 oktober tijdens "Iedereen klassiek" in Brugge optreden. De winnaar mag op 7 december 2017 meespelen in het voorprogramma van Vanderveken.

Thomas Vanderveken is een geschoold pianist. Hij droomt al van kindsaf aan van een optreden met een groot orkest. Die droom gaat hij komend jaar waarmaken. De voorbereidingen worden gevolgd in het Canvasprogramma "Thomas speelt het hard".

Alle amateurmuzikanten kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Als je een muziekopleiding in het hoger kunstonderwijs volgt of hebt gevolgd of voor de VRT werkt, mag je niet deelnemen.

Meest gelezen