Estafetteteam maakt van de nood een deugd

Het estafetteteam van het Georgia Institute of Technology, in Atlanta, keek afgelopen zaterdag erg uit naar een zwemwedstrijd in Virginia, maar toen de 4 atleten ’s morgens uit het raam van hun hotel keken, bleken ze te zijn ondergesneeuwd. Maar geen nood: ze trokken alsnog hun zwembroek aan en deden hun wedstrijd dan maar in de verse sneeuw. Al was de normale 4 x 50 meter-aflossing wel iets te hoog gegrepen.

Aidan Pastel, op Buzzfeed News: "Het begon ’s morgens eigenlijk als een grap. Toen we de sneeuw zagen, zeiden we tegen elkaar: “Als de wedstrijd vandaag niet doorgaat, dan doen we een wedstrijdje in onze zwembroek in de sneeuw.” En ja, de wedstrijd werd afgelast."

Matt Casillas: "En dan moet je beseffen dat we alle vier eigenlijk niets met sneeuw hebben."

Pastel: "Voor wie er zin in heeft, weet dat je je handen en voeten het half uur dat volgt niet zal voelen. Maar wie daarmee geen problemen heeft: ga ervoor!"

Op Facebook werd het filmpje intussen bijna 7 miljoen keer bekeken. Op Instagram ziet het er zo uit: