Meest recent

  Estafetteteam maakt van de nood een deugd

  Het estafetteteam van het Georgia Institute of Technology, in Atlanta, keek afgelopen zaterdag erg uit naar een zwemwedstrijd in Virginia, maar toen de 4 atleten ’s morgens uit het raam van hun hotel keken, bleken ze te zijn ondergesneeuwd. Maar geen nood: ze trokken alsnog hun zwembroek aan en deden hun wedstrijd dan maar in de verse sneeuw. Al was de normale 4 x 50 meter-aflossing wel iets te hoog gegrepen.

  Aidan Pastel, op Buzzfeed News: "Het begon ’s morgens eigenlijk als een grap. Toen we de sneeuw zagen, zeiden we tegen elkaar: “Als de wedstrijd vandaag niet doorgaat, dan doen we een wedstrijdje in onze zwembroek in de sneeuw.” En ja, de wedstrijd werd afgelast."

  Matt Casillas: "En dan moet je beseffen dat we alle vier eigenlijk niets met sneeuw hebben."

  Pastel: "Voor wie er zin in heeft, weet dat je je handen en voeten het half uur dat volgt niet zal voelen. Maar wie daarmee geen problemen heeft: ga ervoor!"

  Op Facebook werd het filmpje intussen bijna 7 miljoen keer bekeken. Op Instagram ziet het er zo uit: