Feesten met Obama in het Witte Huis

Het zit er bijna op, het presidentschap van Barack Obama, en dus mag er nog eens goed uit de bol gegaan worden op een afscheidsfeestje. Dat vond afgelopen vrijdag plaats en de huidige president en zijn vrouw Michelle hadden niet op een vedette meer of minder gekeken. Het was "the place to be" en wie erbij was, liet dat graag op sociale media weten. Om nog maar eens duidelijk te maken hoe erg het moet zijn voor de volgende president dat hij nauwelijks bekend volk lijkt te vinden voor zijn feestje…

Beyoncé liet tijdens de soundcheck al weten: "De soundcheck van mijn leven. Dit is de hoogste, allerhoogste eer die ik kan krijgen. Ik kan het niet in woorden vatten. We zullen u missen, excellentie." De lijst van vedetten bleek eindeloos. CNN vermeldde onder meer Meryl Streep, Paul McCartney, Tom Hanks, George en Amal Clooney, Stevie Wonder, Robert De Niro, George Lucas, Lena Dunham, David Letterman, Gwyneth Paltrow, Bruce Springsteen, Chris Rock, Tyler Perry, Jason Sudeikis, Jon Hamm en Tracy Ellis Ross.

Meegenieten kon er dankzij de sociale media:

Het moet alvast een geweldig feestje zijn geweest. Zo liet fotomodel Chrissy Teigen een dag later nog weten: