Tomorrowland 2017 kiest voor magisch thema "amicorum spectaculum"

Het dubbele festivalweekend van Tomorrowland 2017 wordt georganiseerd onder de noemer "amicorum spectaculum". Dat maakt de organisatie bekend in een promofilmpje. Wie tickets wil bemachtigen voor het dancefestival, kan zich vanaf morgennamiddag registreren.
Sven Michiels - Photography
Archieffoto

Tomorrowland 2017 vindt dit jaar opnieuw plaats op provinciaal domein De Schorre in Boom. Het dancefestival wordt opnieuw ontkoppeld in twee festivalweekends: van 21 tot en met 23 juli en van 28 tot en met 30 juli.

Elk jaar pakt de organisatie uit met een thema. De keuze is voor dit jaar gevallen op de woorden "amicorum spectaculum". Vrij vertaald: "spektakel van de vriendschap". "Magic will happen", zo klinkt het.

Wie tickets wil kopen voor een van beide festivalweekends, kan zich vanaf morgen registreren op de website van het festival. Zonder die registratie kan je niet deelnemen aan de latere ticketverkoop. Meer concrete informatie over de ticketprocedure dit jaar komt online vanaf 10 uur, de pre-registratie start om 17 uur.