Vengaboys en Cherry Moon op jubileumeditie "I love the 90's"

2 Fabiola, Vengaboys en de dj's van discotheek Cherry Moon staan op de affiche van de tiende "I love the 90's. De internationale headliner van de jubileumeditie houdt de organisatie nog even achter de hand.

De tiende editie van "I love the 90's" vindt op zaterdag 8 april plaats in de Ethias Arena. Pat Krimson tekent zowel solo als met zangeres Loredana in 2 Fabiola present. Krimson nodigt ook enkele vrienden uit tijdens zijn dj-set.

De hoofdact naast Vengaboys, Pat Krimson, 2 Fabiola & Friends, Ice Mc, DJ Peter Project, Zippora, Cherry Moon en DJ Ward wordt later nog bekendgemaakt. De organisatie laat weten dat het om een grote internationale naam gaat. De voorbije jaren maakten onder meer Scooter, Hanson en Five het mooie weer op "I love the 90's".