Isabel Albers wordt redactiedirecteur bij uitgever De Tijd

Isabel Albers, voormalig hoofdredacteur van De Tijd, gaat aan de slag als redactiedirecteur bij Mediafin, uitgever van De Tijd. Ze moet de publicaties vooral digitaal en multimediaal begeleiden, meldt De Tijd woensdag.

Het avontuur van Isabel Albers bij Het Laatste Nieuws is van korte duur geweest. De hoofdredactrice van Het Laatste Nieuws gaat opnieuw aan de slag als redactiedirecteur bij de zakenkranten De Tijd en L'Echo.

Vanaf 1 februari gaat Albers aan de slag bij Mediafin, de uitgever van de zakenkranten De Tijd en L'Echo en de beleggersbladen De Belegger/L'Investisseur. De positie van redactiedirecteur was vrij sinds Frederik Delaplace op 1 januari Dirk Velghe opvolgde als CEO van Mediafin.

Mediafin trok een oude bekende aan voor de functie: Isabel Albers, voormalig hoofdredactrice van De Tijd. In juni verliet ze de zakenkrant voor het hoofdredacteurschap bij Het Laatste Nieuws. Al snel werd ze journalistiek directeur bij De Persgroep, dat voor 50 procent aandeelhouder is van Mediafin.