Zwartrijder wiedt schaamhaar voor oog van conducteur

Op een hogesnelheidstrein in Duitsland is een jongeman poedelnaakt in het toilet betrapt terwijl hij zijn schaamhaar aan het scheren was. Dat meldt Spiegel Online. Omdat hij geen geldig vervoersbewijs kon voorleggen, moest hij de trein verlaten.

Een dutje doen, een praatje slaan of op de smartphone tokkelen: het zijn courante bezigheden van treinreizigers. In Duitsland besloot een jongeman van 22 recent dat een treinstel ook voor intieme aangelegenheden een ideale locatie is.

Een treinbegeleider van een ICE-hogesnelheidstrein had hem het toilet zien binnenstappen waar hij vervolgens verdacht lang bleef rondhangen. Ze besloot de toiletdeur te openen waarna ze de jongeman poedelnaakt en met een mes in zijn handen aantrof, zo schrijft Spiegel Online.

"Hij reageerde verontwaardigd en verstoord"

Verschrikt verwittigde de begeleider de federale politie. Toen de agenten ter plaatse kwamen, moesten ze vaststellen dat de man zijn schaamhaar met het mes aan het scheren was. "Hij reageerde verontwaardigd en verstoord", aldus een politiewoordvoerder. "Slechts met tegenzin trok hij zijn kleren aan."

Hoewel intieme lichaamsdelen scheren op een trein in Duitsland niet illegaal is, moest de jongeman in Düsseldorf uitstappen omdat hij geen geldig vervoersbewijs kon voorleggen.

Volgens de politie voelde de jongeman zich thuis "niet welkom" dus kon hij daar de badkamer niet gebruiken. Daarom koos hij naar verluidt voor het treintoilet.