Drie verdachten diamantroof Kardashian beschuldigd

De aanklager in Parijs heeft drie verdachten formeel beschuldigd van betrokkenheid bij de overval op de Amerikaanse realityster in oktober vorig jaar. Zeven van de zeventien verdachten die maandag werden opgepakt, zijn intussen vrijgelaten.
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved.

Tien van de zeventien verdachten van de overval op Kim Kardashian op 3 oktober in Parijs blijven in voorlopige hechtenis. Tegen drie van hen is al klacht ingediend voor betrokkenheid bij de miljoenenroof. Ze worden beschuldigd van gewapende overval, bendevorming en ontvoering.

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian werd begin oktober overvallen in haar luxeappartement in Parijs. In nauwelijks zes minuten tijd maakten de overvallers haar voor 10 miljoen euro aan juwelen afhandig.

Maandag heeft de Franse politie zeventien mensen opgepakt in het kader van het onderzoek naar de roof. De chauffeur van Kardashian in Parijs en zijn broer behoren tot de verdachten.