Studio Brussel strikt The xx voor exclusief concert

De Britse groep The xx gaat zijn nieuwe album "I see you" voorstellen tijdens een exclusief concert in Plein Publiek in Antwerpen. Fans die het concert willen bijwonen, kunnen zich tot dinsdag 17 januari inschrijven. Uit de inschrijvingen wordt elke dag een aantal gelukkigen geloot.

Studio Brussel heeft de Britse band The xx gestrikt voor een exclusief showcaseconcert op zaterdag 21 januari in Antwerpen. "Het wordt een unieke ervaring, waar je als fan van The xx absoluut bij wil zijn", klinkt het.

Als je erbij wil zijn, kan je je tot en met dinsdag 17 januari inschrijven op de website van Studio Brussel. Uit alle inschrijvingen worden elke dag een aantal gelukkigen geloot.

Op vrijdag 20 januari worden de laatste duotickets voor het concert van The xx in Plein Publiek in Antwerpen weggegeven. The xx zal zijn nagelnieuwe derde album "I see you" live voorstellen op zaterdag 21 januari.

©Chris Stessens