Baby die uit ziekenhuis werd ontvoerd, na 18 jaar teruggevonden

Een meisje dat 18 jaar geleden als baby werd ontvoerd uit een ziekenhuis, wordt binnenkort herenigd met haar echte familie. De vrouw die destijds verkleed als verpleegster de baby meenam, is opgepakt en wordt beschuldigd van ontvoering.

DNA-tests hebben deze week uitgewezen dat de baby die 18 jaar geleden ontvoerd werd uit een ziekenhuis in Florida, al die tijd in South Carolina woonde. Het meisje ging er al die jaren van uit dat Gloria Williams, die nu opgepakt is op beschuldiging van ontvoering, haar moeder was.

Williams wordt nu wellicht uitgeleverd aan de staat Florida, waar ze 18 jaar geleden verkleed als verpleegster de baby ontvoerde. Ze was toen enkel op vage videobeelden te zien. De politie kwam haar nu op het spoor na enkele tips vorig jaar bij het centrum voor vermiste kinderen.

Kamiyah Mobley, het meisje dat ontvoerd werd, probeert nu haar leven opnieuw op te pikken. Ze verkeert in goede gezondheid. Haar biologische ouders en grootmoeder zijn volgens CNN "overweldigd door emoties" en "erg enthousiast".