N49/E34 weer volledig vrij na ongeluk ter hoogte van Sint-Anna

De expressweg N49/E34 van Knokke naar Antwerpen is opnieuw volledig vrij na een ongeluk eerder vanmiddag ter hoogte van Sint-Anna Linkeroever. Een vrachtwagen belandde er in schaar na een ongeluk met een auto en een andere vrachtwagen. Het verkeer richting Antwerpen moest de snelweg in Melsele verlaten en tolvrij omrijden via de Liefkenshoektunnel. Er stond al gauw een file van enkele kilometers.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Sint-Anna Linkeroever. De hulpdiensten stelden alles in het werk om zo snel mogelijk een doorgang te maken zodat het geblokkeerde verkeer richting Antwerpen over één rijstrook kon doorrijden.

In afwachting daarvan moest het verkeer vanuit Oost-Vlaanderen de snelweg in Melsele verlaten en een omleiding via de tolvrije Liefkenshoektunnel volgen.

De vrachtwagen die in schaar stond is intussen getakeld zodat de hele snelweg sneller vrijkwam dan verwacht. Bij het ongeluk viel één gewonde.