Wie gaat dit jaar de "Temptation island"-uitdaging aan?

"Temptation island" heeft de vier koppels bekendgemaakt die dit jaar de verleiding van enkele vrijgezellen zullen aangaan. Het gaat net als vorig jaar om twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels. Het programma is vanaf 1 februari te zien op Vijf.

Voor het programma worden de vier koppels elf dagen lang van elkaar gescheiden en worden ze omringd door acht vrijgezellen. Het is aan de koppels om te bewijzen dat hun relatie sterk genoeg is om de verleiding te weerstaan. De mannen en vrouwen hebben geen contact met elkaar en zien enkel wat de andere uitspookt door enkele - goed gekozen - filmpjes die ze om de paar dagen te zien krijgen van presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder.

Wie gaat dit jaar de uitdaging aan?

Lize en Jefferson

Stewardess Lize (23) en student Jefferson (21) zijn nog maar acht maanden een koppel. Hij flirt al eens graag en heeft haar al eens bedrogen. Volgens Lize is de kans groot dat dat ook zal gebeuren tijdens "Temptation island", maar Jefferson wil zich bewijzen. 

Merijn en Lisa

Merijn (24) en Lisa (21) zijn iets meer dan anderhalf jaar samen, maar een halfjaar geleden ontdekte zij dat hij contact had met andere vrouwen. Zij wil tijdens het programma ontdekken of hij te vertrouwen is.

Jolien en Herbert

Medisch secretaresse Jolien (21) en ploegchef Herbert (22) zijn al zes jaar samen. Na twee jaar ontdekte zij dat hij haar bedrogen had en legde hem een uitgaansverbod op. Daar komt nu voor elf dagen een einde aan.

Niels en Rosanna

Niels (26) en Rosanna (24) hebben tweeënhalf jaar een relatie en wonen sinds acht maanden samen. Ze krijgen beiden veel aandacht tijdens het uitgaan, maar kunnen de verleiding (voorlopig) weerstaan.