Politie ondervraagt verdachten vechtpartij Ninove

De politie van Ninove heeft enkele verdachten van de grote vechtpartij van vorige week geïdentificeerd en ondervraagd. Intussen komen er meer controles in de stationsbuurt.

Bij de vechtpartij in de buurt van het station waren twee groepen jongeren betrokken. Er werd gevochten met boksijzers, messen en stokken. Het onderzoek naar de vechtpartij loopt verder, en intussen heeft de politie al enkele verdachten kunnen identificeren en ondervragen.

Naar aanleiding van de vechtpartij gaat Ninove 6 gemeenschapswachten inzetten en komen er ook 2 extra buurtinformatienetwerken. Zo kunnen burgers sneller en makkelijker met de politie communiceren. Bovendien gaat de politie van Ninove, Geraardsbergen en Lierde de komende weken ook extra controles uitvoeren in de stations en aan scholen.