Onderzoek naar dode vrouw in Knokke: sleepspoor aangetroffen op strand

In het onderzoek naar de dood van de jonge vrouw in Knokke is een sleepspoor aangetroffen op het strand. Het spoor leidt tot de plek waar het lichaam van de vrouw werd aangetroffen. Dat wijst erop dat ze er door een derde werd heen gesleept.

Het lichaam van de jonge vrouw, die gekleed was in uitgaanskledij, werd gisterenmiddag aangetroffen onder een houten terras naast de zeedijk, vlak bij het Lichttorenplein. Wandelaars zagen het lichaam liggen en verwittigden de hulpdiensten.

Er kon echter geen hulp meer baten. Hoe lang de vrouw er al lag, is niet duidelijk. Over haar identiteit is evenmin iets bekend. Meteen werd wel duidelijk dat het om een verdacht overlijden ging.

Er zou dus ook een sleepspoor zijn aangetroffen op het strand. Dat wijst erop dat de vrouw door een derde werd voortgesleept. Of de vrouw toen al overleden was, moet onderzoek uitwijzen.