Vrouw die dood werd teruggevonden in Knokke, geïdentificeerd

Het lichaam dat gisteren werd aangetroffen op het strand in Knokke, is geïdentificeerd. Over de identiteit van het slachtoffer wordt op vraag van de onderzoeksrechter geen verdere informatie gegeven.

Het lichaam van de jonge vrouw, die gekleed was in uitgaanskledij, werd gisterenmiddag aangetroffen onder een houten terras naast de zeedijk, vlak bij het Lichttorenplein. Wandelaars zagen het lichaam liggen en verwittigden de hulpdiensten. Maar er kon geen hulp meer baten.

Al snel werd duidelijk dat het om een verdacht overlijden ging. Op het strand werd ook een sleepspoor aangetroffen, waardoor het erop lijkt dat het lichaam van de vrouw tot onder het houten terras werd gesleept. Of de vrouw toen al overleden was, moet het onderzoek uitwijzen. Volgens de eerste vaststellingen vermoedt men alvast dat het tijdstip van overlijden "in de loop van de nacht was".

Nu is dus ook de identiteit van de vrouw bekend. Over de doodsoorzaak tast men voorlopig nog in het duister. De autopsie van morgen moet daar meer duidelijkheid over brengen. In het dossier zijn nog geen arrestaties gebeurd.

Meest gelezen