Manu Chao brengt na tien jaar nieuw werk uit

De Franse zanger met Spaanse roots Manu Chao heeft voor het eerst in tien jaar tijd nieuw werk uitgebracht. Het gaat om drie nieuwe nummers: twee als solo-artiest en een met zijn project Ti.Po.Ta. Manu Chao is bekend van zijn band Mano Negra en als solo-artiest scoorde hij een wereldhit met "Me gustas tu".

De release van de nummers "Words of truth" en "No solo en China hay futuro" van Manu Chao doet de fans hopen op een eerste nieuw album van de Franse artiest in tien jaar tijd.

Manu Chao heeft ook nog een derde nummer uitgebracht, "Moonlight avenue" met zijn project Ti.Po.Ta. In Ti.Po.Ta werkt hij samen met de Griekse actrice Klelia Renesj.

Manu Chao brak begin de jaren 90 door met zijn band Mano Negra. De groep had hits met nummers als "King kong five", "Patchanka", "King of bongo" en "Out of time man". In 1995 werd de groep opgedoekt en ging Manu Chao met succes door als soloartiest met nummers als "Bongo bong" en "Clandestino".