Laat je verleiden in nieuwe seizoen van "Mag ik u kussen?"

De makers van het programma "Mag ik u kussen?" op Eén hebben een kijkerswedstrijd georganiseerd. De winnaar van de wedstrijd voor het programma waarin drie bekende Vlamingen dingen om de hand van een BV, mag zelf aanschuiven in de tiende en laatste aflevering van het vijfde seizoen.

Het vijfde seizoen van "Mag ik u kussen?" gaat op donderdag 9 februari van start op Eén. Net als de voorbije seizoenen zal Bart Peeters de verleidingsshow in goede banen leiden.

Peeters ontvangt in elke aflevering drie bekende hofmakers die zich in alle bochten zullen wringen om naar de hand van een bekende vrouw te dingen. Onder anderen Philippe Geubels, Tom Waes en Jeroom zijn de verleiders van dienst.

Negen bekende vrouwen, onder wie Leen Dendievel, Natalia en Hilde Crevits, laten zich verleiden in het programma. In de tiende aflevering mag een onbekende kijker in de stoel plaatsnemen. Kandidaten kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website van Eén.