"De perfecte start van ons verdere leven samen"

Voor velen is het nog altijd de belangrijkste dag in hun leven en ze willen van hun trouwdag dan ook een onvergetelijke dag maken. Daar slaagde alvast Elizabeth Rex Hundley met verve in, toen ze in november met Tom Gardner trouwde. De vrouw uit Chicago, VS, had immers een verrassing in petto die de bruidegom duidelijk niet had zien aankomen. Hij bulderde het dan ook uit toen zijn bruid in een dinosauruskostuum opdaagde. Het filmpje is momenteel een succes op het internet.

Op nieuwswebsite Huffington Post verduidelijkte de bruid waarom ze haar trouwdag op deze manier, verkleed als T.Rex, wilde inzetten: "De familienaam van mijn moeder is Rex en het is ook mijn tweede naam. Ik vond het dus wel grappig dat ik een kostuum zou dragen waardoor ik van een Rex/Hundley zou overstappen naar een Gardner. Mijn bruidsmeisjes hebben vooraf ook foto’s genomen, onder het motto van "Vandaag een Rex, morgen een Gardner"."

"Natuurlijk was ik wel wat nerveus, want ik wist niet hoe mijn man zou reageren als hij zijn bruid zou zien in een T.Rex-kostuum. Maar hij heeft me altijd aangemoedigd om mezelf te zijn, dus heb ik de sprong gewaagd."

"Het moeilijkste gedeelte was het wandelen. Op het einde zie je me zelfs naar Tom huppelen."

Tom: "Het was een mokerslag. Ik was volledig van de kaart door wat ze deed. Ik kon dan ook niet anders dan in een bulderlach uitbarsten. Zij was voor honderd procent zichzelf. Voor mij was dit de perfecte start van ons verdere leven."

Elizabeth: "Ik ga het T.Rex-kostuum in ieder geval bijhouden. Mocht ik ooit een dochter krijgen, dan hoop ik dat ze hiervan een traditie wil maken."

Het filmpje werd intussen op Facebook al 2,5 miljoen keer bekeken: