"Een perfect uitzicht, totdat de alligator opspringt"

Het zou pas een geslaagde vakantie zijn, als Tylor Hindery tijdens zijn verblijf met zijn echtgenote in Florida levende alligators zou kunnen zien. Daarom boekte het koppel een tochtje op een open moerasboot. En het lukte. Een alligator, rustig genietend van de warme zon, werd opgemerkt. Maar dan liep er iets fout met de motor van het bootje en kregen de 30-jarige Tylor en zijn vrouw meer dan ze verwacht hadden.

Hindery op nieuwswebsite Miami Herald: "De motor sloeg af en de man die de boot bestuurde, besloot om de boot verder te laten drijven. Maar aan de oever, op hooguit een meter van de alligator, raakten we vast in een zandbank. Hij weigerde om de motor terug aan te zetten, omdat hij vreesde dat hij de dieren in de omgeving dan te veel zou opschrikken. Zijn optie was om de boot manueel van de zandbank af te duwen. Hij maande ons alvast aan niet al te bruuske bewegingen te maken."

"Wij genoten intussen van de "picture-perfect". Totdat de alligator plotsklaps op de boot sprong en even kwam vast te zitten in de reling van de boot. De vrouw van een ander koppel dat mee op de boot zat, reageerde, toen het dier uiteindelijk in het water beland was, met: "Zijn jullie broeken nog droog?" Het was in ieder geval een intens moment."

Dat intense moment werd op video vastgelegd en nadien op Facebook gepubliceerd: