"Ik blijf fit, terwijl ik met mijn kinderen bezig ben"

Moeder van 2 kinderen, en daarenboven fanatiek beoefenaar van yoga. Een combinatie die Charity Leblanc blijkbaar makkelijk weet te maken. De Amerikaanse vrouw laat immers in haar oefeningen niet na haar kinderen, de 5-jarige Oakley en de 2-jarige Felicity, mee in te schakelen. Dat levert alvast opmerkelijke foto’s op.

Leblanc aan Buzzfeed Life: "Ik ben met yoga begonnen na mijn eerste zwangerschap om terug conditie op te bouwen. En ik ben het blijven doen, zelfs tijdens mijn 2e zwangerschap. Zonder er dan verder bij na te denken, heb ik mijn kinderen in mijn oefeningen ingeschakeld."

"De kinderen zien me nu graag bezig. Hoe ik me in allerlei bewegingen kronkel. Ze halen de yogamat zelfs zelf uit de kast."

"Natuurlijk zijn we al verschillende keren tegen de grond getuimeld. Maar alles wat het waard is te proberen, mag een element van gevaar bevatten. Daarom beginnen we altijd vrij simpel om zo naar iets complexers op te bouwen."

"Dankzij de oefeningen leert mijn zoon me te vertrouwen. Mijn dochter leert zich beter te bewegen en haar spieren te controleren, terwijl ze nog zo jong is. Bovendien leren ze dat gezond en fit leven plezierig is."

"Voor mezelf zijn die oefeningen ook belangrijk, want ik blijf fit terwijl ik tegelijkertijd met mijn kinderen kan bezig zijn."