Publieke herdenking voor Carrie Fisher en Debbie Reynolds in maart

De fans van de Hollywoodactrices Carrie Fisher en Debbie Reynolds kunnen op 25 maart afscheid nemen van Carrie Fisher en Debbie Reynolds. Carrie Fisher en haar moeder zijn eind vorig jaar in een etmaal tijd allebei overleden. De begrafenisplechtigheid werd in besloten kring gehouden.

"We willen de levens van Carrie Fisher en Debbie Reynolds vieren met vrienden, familie en de fans", meldt Todd Fishzer in de Amerikaanse pers. Op 25 maart vindt een publieke herdenkingsplechtigheid plaats voor de twee actrices.

Carrie Fisher werd wereldberoemd als prinses Leia in "Star Wars". Ze stierf op 27 december aan de gevolgen van een hartaanval op 60-jarige leeftijd. Een dag na haar dood stierf ook haar moeder, de actrice Debbie Reynolds op 84-jarige leeftijd.

De publieke herdenkingsplechtigheid zal opengesteld worden voor een beperkt aantal mensen op de begraafplaats Forest Lawn Memorial Park in Hollywood. "Wie eerst komt, kan de plechtigheid bijwonen", zegt Todd Fisher. Er zullen ook schermen opgesteld worden voor de mensen die niet binnen raken.