Hillary Clinton schaart zich achter protest tegen migratieregels Trump

Hillary Clinton schaart zich achter de mensen die protesteren tegen de nieuwe migratieregels van de Amerikaanse president Donald Trump. "Dit is niet hoe wij zijn", zegt de voormalige Democratische uitdager van Trump.

Er is heel wat te doen rond het nieuwe decreet dat Trump afgelopen vrijdag heeft ondertekend. Door die tekst kunnen inwoners uit Irak, Iran, Jemen, Libië, Soedan, Somalië en Syrië voor een tijdje geen visum krijgen voor de Verenigde Staten.

Op verschillende luchthaven van het land zijn er protesten van Amerikanen die het niet eens zijn met de nieuwe maatregel.

De voormalige Democratische presidentskandidate Hillary Clinton schaart zich achter de stem van de protestanten. "Ik sta achter de mensen die in het hele land samenkomen om onze waarden en Grondwet te verdedigen. Dit is niet hoe wij zijn."