Komedie met Elijah Wood gelauwerd op Sundance Film Festival

De film "I don't feel at home in this world anymore" is uitgeroepen tot beste Amerikaanse film op het filmfestival voor de onafhankelijke film in Park City in Utah. Elijah Wood en Melanie Lynskey vertolken de hoofdrollen in de debuutfilm van acteur Macon Blair.
2017 Invision
Macon Blair, Melanie Lynskey en Elijah Wood

Het filmdebuut van Macon Blair is op het Sundance Film Festival in de VS bekroond met de prijs voor beste Amerikaanse film. Elijah Wood en Melanie Lynskey vertolken de hoofdrollen in "I don't feel at home in this world anymore".

"I don't feel at home in this world" is een bloederige komedie waarin een metal- en gevechtsportfan zijn stoppen doorslaan nadat hij het slachtoffer is geworden van een overval. De film ging aan het begin van het Sundance Film Festival in wereldpremière.

De publieksprijs voor beste Amerikaanse film gaat naar "Crown heights" van Matt Ruskin en de documentaire "Chasing coral" is gelauwerd met de prijs voor beste Amerikaanse documentaire.

Het Sundance Film Festival ging op 19 januari van start in Park City in Utah. Vanavond wordt het festival afgesloten.

2017 Invision