Ontdek ook de nieuwe VRT NWS-app, op smartphone en tablet

U leest dit bericht, en daar zijn we blij om. Want dit betekent dat u nieuwsgierig bent naar onze nieuwe (mobiele) site. Welkom! Maar niet alleen de site wordt in een nieuw jasje gestopt, ook onze app ondergaat een volledige facelift. Een eerste versie is intussen beschikbaar voor tablet en smartphone. Download dus ook de app, ga op verkenning en laat ons weten wat u ervan vindt.

U bent een van de uitverkorenen om de groei van onze bètasite van nabij mee te maken. Een nieuwe, frisse look, met veel nieuwe features, waarvan weliswaar nog een deel "in wording".  De site is dan ook verre van af, dit is "work in progress", maar elke dag zetten we een nieuwe stap richting "ideale site". Waarom we u al laten proeven van een site die hier en daar nog wat gebreken vertoont? Omdat we bijzonder geïnteresseerd zijn in uw mening.  Omdat u, als surfer, het beste weet wat u zoekt en hoe u het nieuws aangeboden wil krijgen. Dankzij uw feedback weten we wat helemaal snor zit, maar ook wat beter kan en kunnen we, waar nodig, bijsturen.

Maar er is meer. Want niet alleen de site, maar ook onze app ondergaat een grondige transformatie en krijgt een heel aparte look & feel, een "must have" voor elke nieuwsneus. Intussen is er een eerste versie beschikbaar voor smartphone en tablet, zowel op iOS als op Android.  Ook aan onze app blijven we de komende weken en maanden naarstig voortbouwen, maar ook hier is uw feedback meer dan welkom.

Praktisch: schrijf je in voor het testpanel

Wil u graag meeschrijven aan het VRT NWS-verhaal, aarzel dan zeker niet om ons uw mening toe te vertrouwen,  via het speciaal schermpje rechts op de bètasite of schrijf je in voor het testpanel.  Of spreek ons aan natuurlijk. 

Concreet: beantwoord hier eerst enkele korte vragen om je te registeren. In deze vragenlijst kan je aanduiden welke producten je wil testen: de website, de Android en/of iOS app (voor smartphone en tablet). Voor de apps krijg je een van de volgende dagen een aparte e-mail, met de  nodige instructies om de app te downloaden. 

Hou er rekening mee dat de nieuwe app de huidige deredactie-app vervangt, onze pushberichten blijft u met de nieuwe app wél ontvangen. Wilt u liever toch even terug de deredactie-app raadplegen? Verwijder dan de bèta-app en download vervolgens opnieuw de deredactie-app. Maar we zijn ervan overtuigd: voor u het weet, bent u verknocht aan de nieuwe app.

Veel succes, en vooral: veel dank voor uw feedback!

Meest gelezen