"Trump en mijn zoontjes hebben de kwaliteit van gehaktballen besproken"

"Donald Trump was nog maar net aangesteld als president toen mijn zoontjes een gesprek met hem hadden over gehaktballen", onthult Michiel Vos in "Van Gils & Gasten". De twee jongens waren in het kantoor van hun oma, Nancy Pelosi, toen Donald Trump er voorbijliep na zijn inauguratie in Washington.

De zoontjes van Michiel Vos hebben Donald Trump de hand geschud net na zijn inauguratie als president van de Verenigde Staten.

"Donald Trump kwam na zijn inauguratie het Capitool binnen en liep voorbij het kantoor van de oma van mijn zoontjes",  vertelt Michiel Vos in "Van Gils & Gasten". Michiel Vos is getrouwd met de dochter van Nanci Pelosi, de partijleider en fractieleider van de Democratische Partij in het Huis van Afgevaardigden.

"De oma van mijn zoontjes was er niet, maar mijn zoontjes reikten Trump de hand toen ze hem zagen. De president stopte om een praatje te maken en ze gingen samen op de foto. Ze hadden een gesprek van wel tien minuten over de kwaliteit van gehaktballen in het Witte Huis."

Michiel Vos vindt het een mooi gebaar van Trump. "Het toont de menselijkheid achter de politiek. De veiligheidsagenten rond de president stonden er onwennig bij. Donald Trump was nog niet gewend aan de machine die zijn beveiliging heeft overgenomen."