Belgische film "Insyriated" geselecteerd voor Berlinale

De tweede langspeelfilm van Philippe van Leeuw is opgenomen in de nevensectie Panorama van het Filmfestival van Berlijn. "Insyriated" zal zijn wereldpremière beleven op de 67e editie van de Berlinale. Het filmfestival vindt plaats van 9 tot en met 19 februari.

De film "Insyriated" van de Belgische regisseur Philippe van Leeuw is geselecteerd voor de nevensectie Panorama op het Filmfestival van Berlijn.

"Insyriated" vertelt het verhaal van een Syrische familie die zich dag en nacht opsluit in een appartement in Damascus. Op die manier probeert de familie de oorlog in Syrië te overleven. Op zaterdag 11 februari gaat de film in wereldpremière op het Filmfestival van Berlijn.

"Insyriated" is de tweede langspeelfilm van Philippe van Leeuw. Hij debuteerde in 2008 met "Le jour où dieu est parti en voyage".