Rock Werchter zet The Chainsmokers op de affiche

De organisatoren van Rock Werchter hebben het Amerikaanse dj-duo The Chainsmokers op de affiche van de komende editie gezet. The Chainsmokers is vooral bekend van het nummer "Closer". De single werd meer dan een miljard keer bekeken op YouTube.
2016 Invision

De organisatoren van Rock Werchter hebben een nieuwe naam toegevoegd aan de affiche van de komende editie. The Chainsmokers staat geprogrammeerd op de eerste festivaldag, donderdag 29 juni.

Rock Werchter vindt komende zomer plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder raakte al bekend dat onder anderen Oscar And The Wolf, Foo Fighters, Radiohead en Agnes Obel op de affiche staan.

De dagtickets voor zaterdag 1 juli zijn intussen uitverkocht. Alle andere tickets voor het festival zijn nog steeds beschikbaar.