Beverentunnel volledig versperd na ongeval met vrachtwagens

In het havengebied op de Antwerpse Linkeroever is de Beverentunnel op de R2 volledig versperd richting Nederland door een ongeval met drie vrachtwagens en een personenwagen. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Achter het ongeval staat al een file vanaf Beveren, het Verkeerscentrum raadt dan ook met klem aan om de omgeving te vermijden.

De afhandeling van het ongeval zal allicht een hele tijd duren. Alle verkeer moet de snelweg verlaten via uitrit 10 Waaslandhaven-Zuid en vervolgens bovengronds een omleiding volgen via calamiteitenroute U tot oprit 11 Waaslandhaven-Noord, waar het weer de snelweg op kan.

Over langere afstand kan je best omrijden langs de zuidelijke Antwerpse ring, maar daar is er ook hinder, door een ongeval richting Nederland, ter hoogte van het knooppunt Linkeroever.