Beyoncé breekt Instagramrecord met zwangerschapsfoto

De foto waarmee Beyoncé op Instagram haar nieuwe zwangerschap heeft aangekondigd, heeft een recordaantal "likes" op de sociaalnetwerksite verzameld. Na minder dan 8 uur stond de teller al op 6,33 miljoen en dat aantal blijft stijgen.

De tweeling in de buik van Beyoncé is nog lang niet geboren, maar toch heeft hij Instagram nu al stormenderhand veroverd. De foto die de Amerikaanse superster gisteravond op Instagram plaatste om haar nieuwe zwangerschap aan te kondigen, heeft een recordaantal "likes" verzameld op de sociaalnetwerksite.

(Lees voort onder afbeelding)

Minder dan acht uur na de publicatie hadden al 6,33 miljoen mensen het kiekje leuk bevonden, zo meldt Variety. 334.000 mensen hadden een commentaar nagelaten. Daarmee verpulvert de afbeelding het record van de foto van zichzelf die de Amerikaanse zangeres Selena Gomez op 25 juni vorig jaar op Instagram plaatste en die haar tot op vandaag 6,32 miljoen "likes" en ruim 259.000 commentaren heeft opgeleverd.

(Lees voort onder afbeelding)

Sindsdien blijft Beyoncé haar Instagramrecord scherper stellen. Zowat 12 uur na de publicatie stond het aantal "likes" al op 7,13 miljoen. Het aantal reacties liep op tot ruim 360.000.