Kylie Minogue: veel grote liefdes, nooit een huwelijk

De Australische zangeres Kylie Minogue heeft een zoveelste liefdesbreuk te verwerken. De voorbije decennia datete ze verschillende, vaak ook bekende, mannen. In "Neighbours" trouwde haar personage eind de jaren 80 met Jason Donovan, maar in het echte leven is het nooit tot een huwelijk gekomen voor de 48-jarige zangeres. Deredactie.be zet een aantal mannen op een rij met wie ze ooit een relatie had.

Kylie Minogue had van 1984 tot 1989 een relatie met acteur en zanger Jason Donovan. Ze brachten samen het nummer "Especially for you" uit eind 1988. Het nummer was wereldwijd een grote hit.

AP1997

Van 1989 tot 1991 had ze een relatie met INXS-zanger Michael Hutchence. Hutchence stierf in 1997 op 37-jarige leeftijd in een hotelkamer in Sydney. Volgens de autopsie ging het om zelfmoord.

In 1994 had Kylie Minogue een korte relatie met de Belgische acteur Jean-Claude Van Damme. Ze leerden elkaar kennen op de filmset van de actiefilm "Street fighter". De film was een grote flop aan de kassa.

De gespecialiseerde pers heeft Kylie Minogue van 1995 tot 1996 aan Nick Cave gelinkt. Ze zongen samen het nummer "Where the wild roses grow".

In 1997 was de Amerikaanse acteur, komiek en tv-presentator Pauly Shore even de partner van Kylie Minogue.

Kylie Minogue en de Britse acteur Rupert Penry-Jones vormden eind de jaren 90 aan koppel. Penry-Jones is bekend van onder meer de televisieseries "Spooks" en "Whitechapel".

AP2003

Van 2003 tot 2007 had Kylie Minogue een relatie met de Franse acteur en fotomodel Olivier Martinez. Ze ontmoetten elkaar op het gala van de Grammy Awards in 2003. Vier jaar later gingen ze uit elkaar.

In 2007 werd Kylie Minogue gekoppeld aan dj en producer Calvin Harris. Harris werkte toen mee aan het album "X" van de Australische zangeres.

AP2007

Kylie Minogue werd in 2007 ook gelinkt aan de Britse acteur David Tennant. Minogue en Tennant hebben altijd ontkend dat ze een koppel zijn, maar wel goede vrienden.

Van 2008 tot 2013 had Kylie Minogue een relatie met het Spaanse fotomodel Andres Velencoso.

Invision

Vandaag is bekendgemaakt dat de relatie van Kylie Minogue met de Britse acteur Joshua Sasse op de klippen is gelopen.